FAQ

På onlinedatingplattformar registrerar och skapar du din egen profil. Baserat på informationen från din profil och ett personlighetstest kommer du sedan att få förslag på partner. Du kan kontakta dem och ta reda på om han eller hon är den rätta för en relation.
Det viktigaste att tänka på är att dejtingsidor har många medlemmar i din ålder. Vidare bör de förväntningar andra medlemmar har i ett förhållande matcha dina. Det finns plattformar skapade för att hitta flirtar, medan andra fokuserar på seriösa förhållanden.
%sitename% hjälper dig hitta de bästa dejtingsidor för dina specifika behov. Vi ger dig en överblick över de främsta leverantörerna. Sedan visar vi dig de viktigaste urvalskriterierna och hur leverantörerna rankas inom varje område. All data uppdateras regelbundet för att hålla jämförelserna aktuella.
Dejtingsidor bör väljas enligt följande särskilt viktiga kriterier: antal medlemmar, partnerförslagsmekanismer, surfalternativ för profiler och tillgängliga alternativ för kommunikation med andra medlemmar. Naturligtvis är leverantörens trovärdighet och rimliga avtalsvillkor också viktiga urvalskriterier.
Att inte veta exakt vad du letar efter i en datingplattform är ett stort misstag. %sitename% hjälper dig veta vilka kriterier man bör ta hänsyn till när man jämför olika dejtingsidor och visar dig deras betyg. På så sätt hjälper dig %sitename% att göra ett klokt val.
Viktigast är att partnerförslagsmekanismen väl genomtänkt. Endast på det sättet kommer förslagen på partner verkligen matcha din profil. Mekanismer som har varit i bruk under lång tid och som tidigare har matchat par framgångsrikt är bäst.
Det som som räknas är inte det totala antalet medlemmar, utan snarare antalet medlemmar i det land där du vill söka efter en partner. Dessutom bör du kontrollera om antalet medlemmar som anges är aktiva medlemmar.