Zoosk test och recensioner

Helhetsbetyg
4.5/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


Zoosk är den bästa dejtingtjänsten för singlar! Tjänsten har registrerade medlemmar både i Sverige och utomlands. Zoosk har ett personlighetstest som garanterar framgång!

Besök Zoosk hemsida >>


Zoosk Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Zoosk erbjuder tre olika val av kommunikationsvägar. De har en e-post funktion och en chatfunktion samt en videochatt. Detta gör Zoosk till ett ytterst attraktivt dejting-alternativ!

Zoosk Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Matchningen av profiler görs med ett personlighetstest. Zoosk matchar också med profilkriterier. Du kan söka efter nya medlemmar och se vem som har besökt din profil och förhindra oönskade medlemmar från att kontakta dig.

Zoosk Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Man kan söka utifrån profilbilder, dock inte på nyckelord. Zoosk ger dig chansen att söka efter vem som befinner sig online och basera dina sökningar på profilkriterier även om du inte kan söka efter nya medlemmar. Detta gör ditt sökande desto enklare!

Zoosk Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
Zoosks mobilvänliga webbsida får fem av fem stjärnor och appen som finns på iOS och Android får fyra. Zoosk är enkelt att använda och är mycket bekvämt!

Zoosk Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är lätt att registrera sig hos Zoosk. Man kan registrera sig genom Facebook. Detta gör att det inte alls tar mycket tid att registrera sig och skapa en profil. Att använda Zoosks webbsida är både roligt och tidsbesparande!

Zoosk Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 51/49
Huvudsakliga åldersgrupp 20-40
Zoosk har jättemånga medlemmar och profilkvaliteten är mycket hög. Medlemmarna är mellan 25-50 år gamla och ration mellan båda könen är 51:49. Zoosk är en superpopulär dejting webbsida!

Zoosk Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
Zoosk erbjuder kundtjänst via FAQ, e-post och kontaktformulär. Hjälp via telefon erbjuds ej. Kundtjänsten är utmärkt även om det varken finns ett kundforum eller informativa artiklar.

Zoosk Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 312,00 SEK
Lägsta pris 156,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
Zoosk är mycket bra när det kommer till priser och avbokningsvillkor. Kostnaden för tjänsten ligger i mellanprisklassen. Uppsägningsvillkoren är transparenta och chansen finns att få ett gratis men begränsat medlemskap. Zoosk har inte en pröva-på-period. De erbjuder ett månatligt uppsägningsalternativ.

Zoosk sammanfattning

Zoosk Screenshot

Zoosk är värd att rekommendera och garanterar framgång! Kommunikationsalternativen och systemet för att para ihop folk är mycket sofistikerat. Att använda Zoosk med mobilen funkar jättebra och appen stöds av både Android och iOS. Registrering och att lägga upp en profil går snabbt. Zoosk är populärt och kundservicen bland de bästa som finns. Zoosk är en av de bästa tjänsterna på marknaden!

Hittills finns inga omdömen för Zoosk . Bli först med att skriva ett omdöme!