Singles50 test och recensioner

Helhetsbetyg
3.8/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


Singles50 är en dejtingsida för män och kvinnor över 40 år. Användaren får förslag på matchande partners baserat på en vetenskaplig personlighetsanalys. Sidan fäster särskilt stor vikt vid skydd av personuppgifter, därför vidtar man speciella åtgärder för att skydda innehållet från tredje parter.

Besök Singles50 hemsida >>


Singles50 Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Möjligheterna att kommunicera med andra medlemmar på Singles50 är enligt våra erfarenheter endast hyfsade. Det är mycket enkelt att kommunicera med andra registrerade användare via e-post. Tyvärr finns det ingen möjlighet att chatta med andra medlemmar. Sidan tillhandahåller inte något verktyg för videochatt. Enligt våra erfarenheter erbjuder sidan därmed överlag endast hyfsade funktioner för att kommunicera med andra användare.

Singles50 Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Ditt livs stora kärlek är inom räckhåll på Singles50. Enligt vårt test får man bästa partnerförslag på Singles50 när man beskriver sin personlighet. Baserat på din profilinformation får du utmärkta partnerförslag. I ditt konto kan du se de medlemmar som besökt din profil. Vill du blockera oönskade användare från att kontakta dig? På Singles50 är det enkelt och bekvämt att göra det. På det hela taget är Singles50 enligt våra erfarenheter bäst när det gäller funktioner för profilmatchning.

Singles50 Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
I vårt test gör sidan bra ifrån sig när det gäller riktad sökning efter intressanta medlemmar. En riktad sökning baserat på speciella ord är inte möjligt. Dejtingsidan erbjuder möjligheten att bläddra bland profiler med hjälp av bilder. För att göra det lättare att hitta partner erbjuder sidan också möjligheten att genomföra riktade sökningar utifrån olika profilkriterier. Nyregistrerade medlemmar på Singles50 visas enligt vårt test i en separat ruta. Någon speciell funktion som visar vilka användare som just nu är inloggade finns inte att tillgå. Sammantaget erbjuder Singles50 därmed funktioner för aktiv sökning som ligger över genomsnittet.

Singles50 Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet 0
Android app
Iphone app
Singles50 övertygar när det gäller mobil användning. Tyvärr finns det ingen app för Android-enheter för att använda när man är på resande fot. Det finns heller ingen app för iPhone för att använda när man är på språng. Sammantaget uppfyller Singles50 enligt vårt test alla viktiga krav för mobil användning.

Singles50 Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
När det gäller registrering och användarvänlighet får Singles50 relativt bra betyg av oss. Registreringen hos Singles50 är enligt våra erfarenheter ganska enkelt. Överlag är det en trevlig upplevelse att använda dejtingsidan. På det hela taget är sidan enkel och mycket bra när det gäller registrering och användarvänlighet.

Singles50 Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio -
Huvudsakliga åldersgrupp 50 +
Singles50 har en relativt stor användarbas och är en populär tjänst. Singles50 finns också med på Facebook. Det stora antalet medlemmar på Singles50 erbjuder en fantastisk möjlighet att hitta rätt partner.

Singles50 Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
Supporten på denna sida är enligt vårt test endast hyfsad. Någon kundtjänst finns inte att tillgå på Singles50. I en omfattande sammanställning av vanliga frågor kan man hitta svar på de vanligaste frågorna. Tyvärr finns det (ännu) inte någon sammanställning av hjälpartiklar kring framgångsrik dejting. Sidan erbjuder inte möjligheten att få svar på enskilda frågor via personlig support per telefon. Något forum för användare erbjuds inte av Singles50. När det gäller support uppfyller sidan därför endast grundläggande krav.

Singles50 Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 479,00 SEK
Lägsta pris 199,00 SEK
Gratis testperiod -
Månatlig plan
Singles50 erbjuder enligt våra erfarenheter rimliga villkor och priser. Priserna och kostnaderna på Singles50 ligger i linje med genomsnittet. Det finns möjlighet att testa ett gratis medlemskap utan tidsbegränsning. Singles50 erbjuder också ett månatligt medlemskap. När det gäller kostnader debiterar Singles50 rimliga avgifter.

Singles50 sammanfattning

Singles50 Screenshot

Singles50 är en seriös dejtingsida. På det hela taget får Singles50 bra betyg i vårt test och kan rekommenderas.

Hittills finns inga omdömen för Singles50 . Bli först med att skriva ett omdöme!