OurTime test och recensioner

Helhetsbetyg
4.5/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


OurTime är en nischad onlinetjänst, speciellt utformad för användare över 50 år. På företagets webbsida står det att man riktar sina tjänster mot äldre personers dejtingbehov, som kan skilja sig enormt åt från yngre åldersgruppers. OurTime:s tjänster lockar flera miljoner unika besökare varje månad till deras webbsida.

Besök OurTime hemsida >>


OurTime Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Kommunikationskanalerna på OurTime är bra, men det finns mer som kan göras. E-post är den enda kommunikationskanalen som finns tillgänglig för användare. För närvarande finns det ingen livechatt-funktion som låter användare kommunicera i realtid. Det finns inte heller någon videochatt-funktion för OurTime-användare. Kommunikationsalternativen på OurTime är bra, men det finns en del som kan förbättras.

OurTime Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
OurTimes system för att para ihop medlemmar är framgångsrikt och bygger på flera olika faktorer som bidrar till de goda resultaten. Tjänsten använder sig av ett personlighetstest för att matcha likasinnade partners. Profilmatchning finns också på OurTime. Användare kan se när en annan användare besöker hens profil. Man har också möjligheten att blockera alla profiler som man inte vill ha kontakt med. I generella ordalag är OurTimes system exemplariskt.

OurTime Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Den här tjänsten har flera olika sökfunktioner som gör det enkelt för användare att ta kontakt med varandra. Sökningar kan göras utifrån en användares profilbilder. Medlemmar har möjligheten att söka med hjälp av specifika sökord. OurTime-användare kan också söka efter andra användare utifrån specifika profilkriterier. Det går däremot inte att begränsa sökandet till endast nya medlemmar på webbsidan. OurTime:s sökfunktioner är grundliga och ger framgångsrika resultat.

OurTime Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
När det kommer till mobil användning fungerar OurTime väldigt bra. Webbsidan är lätt att använda på mobila enheter. Deras mobila app funkar minst lika bra vad gäller användbarhet. OurTime appen finns tillgänglig för Android-enheter. En liknande app finns också tillgänglig för iPhone-användare i App Store. Sammanfattningsvis är OurTime lättåtkomlig för smartphones, vare sig man väljer att använda hemsidan eller mobilappen.

OurTime Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är väldigt lätt att registrera sig på OurTime. Användare kan dock inte registrera sig med ett Facebook-konto. Generellt sett kan man enkelt öppna ett OurTime-konto. Att sätta ihop en profil går vanligtvis ganska snabbt. Deras hemsida är väldigt lätt att använda. Överlag är OurTime mycket bra vad gäller användarvänlighet och registrering.

OurTime Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 49/51
Huvudsakliga åldersgrupp 50plus
OurTime är väldigt omtyckt och används flitigt av personer inom deras demografiska målgrupp. Tjänstens medlemmar tillhör det äldre ålderskiktet. Webbsidan är populär inom sin nisch och har många användare. Den är även mycket populär bland Facebook-användare. Profilerna som finns på OurTime är av hög kvalitet. OurTime är en populär dejtingtjänst bland singlar i 50-årsåldern och uppåt.

OurTime Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
OurTime:s användare har flera effektiva sätt att kontakta webbplatsens kundsupport på. Det finns en grundligt detaljerad sida som lyfter fram alla vanliga frågor som en användare kan tänkas ha. Ett kontaktformulär finns tillgängligt för användare som vill mejla kundsupporten om de har frågor eller behöver hjälp. Det finns dock inget telefonnummer tillgängligt för användarna. Webbsidan publicerar regelbundet artiklar om nätdejting för seniorer. Det finns däremot inget forum på deras hemsida där användare kan kommunicera direkt med kundservicepersonal. Bortsett från detta, har OurTime flera viktiga kanaler genom vilka de erbjuder support åt sina medlemmar.

OurTime Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 272,00 SEK
Lägsta pris 139,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
Användarvillkoren på OurTime är riktigt schyssta. Varje ny användare som går med får en obegränsad prenumeration, helt gratis. Priset för att bli premiummedlem är varken hög eller låg, utan hamnar någonstans mittemellan. Deras avbeställningsvillkor är hyfsat tydliga och lättillgängliga för användare. En exklusiv månadsprenumeration finns tillgänglig för premiumanvändare. Överlag erbjuder OurTime sina användare väldigt bra villkor.

OurTime sammanfattning

OurTime Screenshot

OurTime är en mycket populär och framgångsrik nischbaserad dejtingtjänst. Tjänsten ger bra kommunikationsalternativ för sina användare, men det finns mer som kan göras. OurTime:s system för att para ihop medlemmar är väldigt noggrann och ger framgångsrika resultat. Tjänsten erbjuder flera olika sökfunktioner. Att använda OurTime på mobila enheter funkar dessutom väldigt smidigt. Det går snabbt och enkelt att registrera ett OurTime-konto. Bland sina användare är OurTime väldigt populär och uppfattas som trovärdig. Denna nätdejtingtjänst erbjuder flera kanaler för att kontakta kundsupport. Användarvillkoren är schyssta och rättvisa. Sammanfattningsvis kan man säga att OurTime är en pålitlig och framgångsrik nätdejtingtjänst för äldre singlar.

Hittills finns inga omdömen för OurTime . Bli först med att skriva ett omdöme!