NextLove test och recensioner

Helhetsbetyg
3.8/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


NextLove är en proffsig dejtingtjänst för singlar med miljontals registrerade medlemmar från hela världen som alla söker efter en drömpartner. NextLove matchar profiler utifrån vissa kriterier, vilket garanterat hjälper dig att hitta den perfekta partnern.

Besök NextLove hemsida >>


NextLove Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
NextLove erbjuder ett flertal kommunikationsvägar. En av dessa är E-post funktionen som underlättar ett snabbt utbyte mellan medlemmar. Man kan inte videochatta men det finns en superbra chatfunktion som hjälper dig att hitta kärleken snabbare. NextLove har definitivt mycket att erbjuda när det kommer till kommunikation!

NextLove Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
NextLove är bäst på att matcha profiler. De må inte använda sig av personlighetstest men de har profilkriterier som matchar medlemmar med hög precision. NextLove låter dig veta vem som har besökt din profil så att du kan se vem som är intresserad av dig! Man kan dock inte blockera medlemmar från att ta kontakt. NextLove är utan tvekan superbra på att matcha profiler och gör det effektivt och med ett bra slutresultat.

NextLove Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
NextLove gör det enkelt för dig att leta efter en partner eftersom sökningarna kan baseras på profilbilder. Däremot kan man ej söka på nyckelord eller se vem som för tillfället är online. Man kan filtrera sin sökning utifrån profilkriterier, vilket är utmärkt eftersom man då kan söka efter nya medlemmar. NextLove är ytterst generös med sina sökfunktioner och gör letandet efter passande profiler så mycket enklare.

NextLove Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet 0
Android app
Iphone app
NextLoves mobilvänliga webbsida får inte högsta betyg och det finns inte heller någon app för Android och IOS tillgänglig. Dock är tjänsten tilräckligt bra för att du inte ska bli besviken!

NextLove Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
NextLove låter dig registrera dig via Facebook vilket gör den redan snabba registreringsprocessen ännu enklare. Det tar knappt någon tid att lägga upp en profil. Detta gör att du kan komma igång desto snabbare med din online dejting! Att använda webbsidan är lika enkelt som att registrera sig vilket gör användarupplevelsen supertrevlig.

NextLove Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 50/50
Huvudsakliga åldersgrupp 20-50
NextLove gör en knappast besviken när det kommer till profilkvalité, som får 4 av 4 stjärnor. Medlemmarna hos NextLove är mellan 20-50 år gamla och ration mellan män och kvinnor ligger på 50:50. Det breda åldersbandet och könsbalansen demonstrerar ett bra urval av partners, vilket garanterar framgång i sökandet efter en framtida partner.

NextLove Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
NextLove FAQ sida ger svar på de flesta frågor och support via e-post eller kontaktformulär erbjuds också. Kundtjänst via telefon finns inte tillgängligt. NextLove har inte heller något etablerat kundforum eller artiklar med tips och råd. Bortsett från dessa brister så erbjuder NextLove allt som man kan tänkas behöva när det kommer till en välfungerande och smidig kundtjänst.

NextLove Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 199,00 SEK
Lägsta pris 119,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
NextLove har en prenumerationsavgift i mellanprisklass och vill man inte betala så kan man skapa en begränsad profil utan kostnad. NextLove har ingen prova-på-period men tjänsten som erbjuds är av högsta kvalitet. Avbokningsvillkoren är hyfsat transparenta men det finns inte något månadsuppsägningsalternativ. NextLove är en säker tjänst med bra villkor och schyssta priser!

NextLove sammanfattning

NextLove Screenshot

NextLove är ett mycket smart val för singlar som är ute efter en seriös relation eller giftermål. Kommunikationsalternativen är bra då det ingår en chattfunktion som hjälper dig i ditt sökande. Webbsidan är inte mobilvänlig och det finns ingen app. Däremot går det snabbt och enkelt att registrera sig och lägga upp en profil. Kundservicen är utmärkt, speciellt för en tjänst som inte är särskilt dyr. NextLove är definitivt värd sitt pris och en tjänst som rekommenderas åt alla som letar efter någon speciell att dela sitt liv med.

Hittills finns inga omdömen för NextLove . Bli först med att skriva ett omdöme!