Match test och recensioner

Helhetsbetyg
5.0/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


Match är den perfekta dejtingtjänsten för singlar! Registrerade medlemmar från hela världen använder Match. Match använder sig av ett personlighetstest. Detta test garanterar att du når framgång i ditt sökande!

Besök Match hemsida >>


Match Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Match erbjuder två olika kommunikationsvägar: en E-post funktion och en chattfunktion. Det går inte att videochatta.

Match Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Matchningen av profiler hos Match görs med hjälp av ett personlighetstest som är effektivt. Match matchar också med hjälp av profilkriterier. Du kan se vem som har besökt din profil och så kan du förhindra oönskade medlemmar från att kontakta dig.

Match Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Man kan söka på profilbilder men inte på nyckelord. Match låter dig söka efter vem som befinner sig online och också efter nya medlemmar. Söka ska vara enkelt och Match gör det nästan för enkelt!

Match Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
Match mobilvänliga webbsida och appen får fem stjärnor av fem. Appen finns på Android och iOS. Match är enkel att använda och mycket bekväm vilket gör den till en mycket attraktiv tjänst!

Match Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är lätt att registrera sig hos Match. Man kan dock inte registrera sig via Facebook. Det tar knappt någon tid att registrera sig och skapa en profil! Att använda Match webbsida är roligt och enkelt!

Match Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio -
Huvudsakliga åldersgrupp 25-50
Match har många medlemmar och profilkvalitén är mycket uppskattad bland användarna. De flesta medlemmar är mellan 25-50 år gamla. Match är en populär dejtingsida!

Match Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
Match erbjuder kundtjänst via FAQ sida, e-post, kontaktformulär och telefon. Kundtjänsten är utmärkt och det finns också ett kundforum samt artiklar som ger råd och tips. Match har en kundtjänst som ger mer hjälp än alla andra dejtingsidor!

Match Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 299,00 SEK
Lägsta pris 149,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
Match är mycket bra när det kommer till priser och avbokningsvillkor. Priset är lågt och uppsägningsvillkoren schyssta och transparenta! Ett gratis och permanent medlemsskap med färre funktioner erbjuds också. Match har inte en prova-på-period men erbjuder ett månatligt uppsägningsalternativ. Match är utan tvekan det bästa på marknaden!

Match sammanfattning

Match Screenshot

Match är det bästa valet för singlar! Kommunikationsalternativen är utmärkta och systemet för att para ihop folk är mycket sofistikerat. Att använda Match med mobilen funkar jättebra och appen stöds av Android och iOS. Det går snabbt och enkelt att registrera sig och bygga upp en profil. Match är en populär tjänst och kundservicen den bästa som finns. Match är det billigaste på marknaden och en tjänst som varmt rekommenderas!

Hittills finns inga omdömen för Match . Bli först med att skriva ett omdöme!