eDarling test och recensioner

Helhetsbetyg
4.5/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


eDarling är en stor och välkänd dejtingtjänst för singlar som söker ett långvarigt förhållande eller drömmer om att gifta sig. Miljontals registrerade medlemmar runtom i världen använder eDarling i jakten på en drömpartner. eDarling har ett speciellt, framgångsrikt personlighetstest som hjälper dig att hitta den mest passande partnern. Detta löfte kommer med en speciell framgångsgaranti.

Besök eDarling hemsida >>


eDarling Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
eDarling erbjuder ett utmärkt utbud av kommunikationsvägar som dess medlemmar kan ta del av. En omfattande e-post funktion underlättar ett snabbt utbyte medlemmar emellan. Det går inte att videochatta och det finns inte heller någon chatfunktion. Rent generellt så är möjligheten att kommunicera på eDarling stor.

eDarling Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Systemet för att matcha profiler hos eDarling är utmärkt enligt vår åsikt. Det finns ett omfattande och väl genomtänkt personlighetstest. eDarling matchar din profil med andra passande medlemmars profiler väldigt noggrant utifrån personlighetstestet. Med ett premiummedlemskap kan du se vem som har besökt din profil. Du har inte möjligheten att blockera oönskade medlemmar från att söka kontakt. Totalt sett är systemet för att matcha partners hos eDarling effektivt och mycket bra.

eDarling Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Möjligheten att aktivt kunna söka partners är mycket god med eDarling. Det går dock inte att söka utifrån profilbilder på grund av säkerhets- och integritetspolicyn. Du kan inte heller söka med hjälp av nyckelord efter medlemmars profiler. eDarling låter dig inte heller söka efter vem som är online. Däremot går det att filtrera sökningen utefter vissa kriterier, vilket också låter dig söka efter nya medlemmar. Även om eDarling saknar vissa funktioner så erbjuder tjänsten mer än vad som behövs för att framgångsrikt kunna söka efter passande profiler.

eDarling Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
eDarlings mobilvänliga webbsida får lätt fem stjärnor utav fem precis som appen som fungerar utmärkt på Android och iOS. Mobilvänligheten är ett stort plus som gör eDarling till en enkel och bekväm tjänst att använda.

eDarling Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är superlätt att registrera sig hos eDarling även om det inte går att göra det genom Facebook. Det tar lite tid att skapa en profil då personlighetstestet är mycket exakt. Detta är å andra sidan en fördel. Att använda eDarlings webbsida är hyfsat enkelt men det finns en hel del att navigera igenom. Det blir dock lättare med tiden och när man väl har lärt sig systemet så är man bara tacksam för innehållet.

eDarling Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 48/52
Huvudsakliga åldersgrupp 45 plus
eDarling är en stor plattform och dess popularitet är bevis på att många använder och är nöjda med de tjänster som erbjuds. Ration mellan män och kvinnor är välbalanserad och ligger på ett stadigt 48:52 och profilkvalitén hyllas av medlemmarna. De flesta medlemmarna är mellan 25-50 år gamla vilket erbjuder en bred partnerpol. eDarling är en bra dejtingwebbsida då den är populär och erbjuder ett brett åldersband.

eDarling Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
eDarling ger dig allt du behöver i kundstöd. En välutvecklad och bra FAQ sida ger svar på de flesta frågor. Personlig support via e-post eller kontaktformulär kan användas om nödvändigt. Det finns dock inte någon kundtjänst via telefon eller ett kundforum. Däremot erbjuder eDarling många artiklar med tips och råd. eDarling får ett högt betyg från mig när det kommer till kundtjänst.

eDarling Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 1.199,00 SEK
Lägsta pris 249,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
Rörande priser och avbokningsvillkor så är eDarling en rättvis tjänst. Webbsidan erbjuder ett mellanpris och det går även att få ett gratis och permanent medlemskap med färre funktioner. eDarling har ingen pröva-på-period och är inte heller det billigaste alternativet men tjänsten som erbjuds är av hög kvalitet och värd varje öre så erbjudandet är i slutändan mycket generöst.

eDarling sammanfattning

eDarling Screenshot

För att sammanfatta eDarling så kan man säga att det är ett utmärkt val för singlar som letar efter en långsiktig relation eller ett framtida giftemål. Kommunikationsalternativen är bra och systemet för att para ihop folk är sofistikerat och optimalt. eDarling erbjuder allt du behöver för att framgånsrikt kunna söka efter dejtingprofiler. Att använda mobilen för att nå eDarlings tjänster fungerar snabbt och enkelt. När det kommer till registrering och att bygga upp en profil så känns det som att inget saknas. Tjänsten är mycket populär och kundservicen utmärkt. eDarling är inte det billigaste på marknaden men den erbjuder en tjänst som är värd varje öre man betalar. Man kan lätt säga att eDarling är en tjänst som kan varmt rekommenderas till personer som letar efter en långsiktig partner.

Hittills finns inga omdömen för eDarling . Bli först med att skriva ett omdöme!