be2 test och recensioner

Helhetsbetyg
4.3/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


Be2 är en finemang dejtingtjänst för singlar som söker ett förhållande eller drömmer om att gifta sig. Det finns registrerade medlemmar runtom i världen som använder Be2. Be2 har ett speciellt personlighetstest som ger en framgångsgaranti.

Besök be2 hemsida >>


be2 Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Be2 erbjuder en omfattande e-post funktion som tillåter ett snabbt mejlutbyte. Det går inte att videochatta och det finns inte heller någon chatfunktion. Möjligheten att kommunicera på Be2 är bra och man kan vara nöjd med det som erbjuds.

be2 Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Matchningen av profiler hos Be2 görs genom ett personlighetstest som är snabbt och träffsäkert. Be2 matchar också väldigt noggrannt utifrån en rad profilkriterier. Du kan se vem som har besökt din profil och har också möjligheten att blockera oönskade medlemmar. Systemet för att matcha partners hos Be2 är snabbt och noggrant.

be2 Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Att söka är mycket enkelt men det går inte att söka utifrån profilbilder eller nyckelord på grund av säkerhets- och integritetspolicyn. Be2 låter dig inte heller söka efter vem som är online. Däremot kan man söka utifrån särskilda kriterier, dock inte efter nya medlemmar. Be2 gör det enkelt att söka efter ett framtida förhållande!

be2 Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
Be2 mobilvänliga webbsida och app får lätt högsta betyg! Appen finns på Android och iOS och mobilvänligheten är ett stort plus. Det gör Be2 till ett attraktivt alternativ.

be2 Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är lätt att registrera sig hos Be2. Det går inte att registrera sig genom Facebook. Det tar inte alls mycket tid att registrera sig eller att skapa en profil. Att använda Be2 webbsida är enkelt.

be2 Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 57/43
Huvudsakliga åldersgrupp 20-40
Be2 är en populär tjänst och dess popularitet visar att det är många som använder den. Ration mellan män och kvinnor är 57:43 och profilkvaliteten är mycket god. Medlemmarna är mellan 25-40 år gamla. Be2 är populärt och erbjuder ett brett åldersband!

be2 Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
Be2 erbjuder ett bra kundstöd. En välutvecklad och bra FAQ sida samt personlig support via e-post eller kontaktformulär ger dig svar på de flesta frågor. Kundtjänst via telefon erbjuds inte och inte heller artiklar med tips och råd. Dock finns det ett kundforum. Be2 får ett helt okej betyg från mig när det kommer till kundtjänsten.

be2 Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 449,00 SEK
Lägsta pris 199,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
Be2 erbjuder ett medelklasspris. Möjligheten att få ett gratis och permanent medlemskap med färre funktioner erbjuds också. Be2 har ingen pröva-på-period. Det är en mycket bra tjänst.

be2 sammanfattning

be2 Screenshot

Be2 är ett utmärkt val för singlar. Kommunikationsalternativen är superbra och systemet för att para ihop folk optimalt. Det går snabbt och enkelt att använda mobilen för att nå Be2 tjänster. Registrering och profilupplägg går snabbt och är lätt. Be2 är populärt och kundservicen vänlig. Be2 har ett medelklasspris som erbjuder mer än vad man kan förvänta sig. Tjänsten rekommenderas!

Hittills finns inga omdömen för be2 . Bli först med att skriva ett omdöme!