ELITSINGLAR test och recensioner

Helhetsbetyg
4.8/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


ELITSINGLAR är en känd dejtingtjänst för singlar. Hundratusentals registrerade medlemmar från hela världen använder ELITSINGLAR i deras sökande efter en drömpartner. ELITSINGLAR har ett personlighetstest som garanterat hjälper dig att hitta den perfekta partnern.

Besök ELITSINGLAR hemsida >>


ELITSINGLAR Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
ELITSINGLAR erbjuder olika kommunikationsvägar. En av dessa är E-post funktionen som tillåter ett snabbt utbyte mellan medlemmar. Däremot går det inte att videochatta och det finns inte heller någon chattfunktion. Hur som helst så är det som erbjuds allt du behöver för att hitta den rätta kärleken.

ELITSINGLAR Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Systemet för att matcha profiler hos ELITSINGLAR är superbra då det använder profilkriterier samt ett personlighetstest för att matcha olika medlemmar. ELITSINGLAR låter dig se vem som har besökt din profil men låter dig inte blocka oönskade medlemmar från att söka kontakt. Utan tvekan är systemet för att matcha partners hos ELITSINGLAR effektivt och ger bra resultat.

ELITSINGLAR Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Ett aktivt partnersökande är enkelt med ELITSINGLAR då sökningarna kan utgå från profilbilder, dock ej utifrån nyckelord eller personer som befinner sig online. Du kan filtrera din sökning utefter vissa kriterier vilket gör allting mycket enklare, speciellt om du vill leta efter nya medlemmar vilket ELITSINGLAR låter dig att göra. ELITSINGLAR är mycket generös med sina sökfunktioner vilket gör det enkelt och roligt att leta efter passande profiler.

ELITSINGLAR Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
ELITSINGLARs mobilvänliga webbsida får lätt högsta betyg precis som dess superenkla app som finns på Android och IOS. Att ELITSINGLAR har en mobilvänlig webbplats samt utmärkt support för appar på Android och IOS gör det enkelt och bekvämt att fortsätta sökandet efter ditt livs partner, vart du än befinner dig!

ELITSINGLAR Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är superenkelt att registrera sig hos ELITSINGLAR och det tar knappt någon tid att göra det via webbsidan. Man kan inte registrera sig genom Facebook men det kompenseras med det faktum att det går hyfsat smidigt och lätt att skapa en användarprofil, det tar bara några minuter! Att använda webbsidan är lika enkelt som att registrera sig och gör användarupplevelsen så mycket bättre än vad man någonsin hade kunnat tänka sig.

ELITSINGLAR Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 51/49
Huvudsakliga åldersgrupp 25-50
ELITSINGLAR är en stor plattform med en utmärkt profilkvalité. De flesta medlemmarna är mellan 25-50 år gamla och ration mellan män och kvinnor ligger på 51:49 vilket erbjuder ett stort och balanserat urval. Detta gör ELITSINGLAR till en mycket attraktiv tjänst.

ELITSINGLAR Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
ELITSINGLAR har en mycket välutvecklad FAQ sida som ger svar på de flesta frågor. Personlig support går att få via e-post eller kontaktformulär. Det finns tyvärr inte någon kundtjänst via telefon eller ett etablerat kundforum. Det finns dock artiklar med tips och råd som kompenserar för dessa brister. ELITSINGLAR har en kundtjänst som visar på att kunderna är av högsta prioritet.

ELITSINGLAR Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 189,00 SEK
Lägsta pris 79,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
När det kommer till kostnader så har ELITSINGLAR ett pris i mellanklass och man kan även skapa en begränsad profil som är gratis. ELITSINGLAR har ingen pröva-på-period och är inte det billigaste alternativet på marknaden, men inte heller det dyraste. Tjänsten som erbjuds är av högsta kvalitet och värd priset. Avbokningsvillkoren är hyfsat transparenta men det erbjuds inte någon månatlig uppsägning av medlemsskapet. ELITSINGLAR är en produkt av utmärkt kvalitet och värd testa.

ELITSINGLAR sammanfattning

ELITSINGLAR Screenshot

Om man ska sammanfatta ELITSINGLAR så kan man säga att det är ett utmärkt val för singlar som letar efter en seriös relation eller ett framtida giftemål. Kommunikationsalternativen är utmärkta och ELITSINGLAR erbjuder allt du behöver för att framgångsrikt kunna söka efter en framtida partner. Webbsidan är mobilvänlig och appen gör sökningen efter den stora kärleken så mycket mer effektiv. Att registrera sig och lägga upp en användarprofil går snabbt och enkelt. Kundservicen är utmärkt och även om ELITSINGLAR inte är den billigaste på marknaden så är den utan tvekan värd sitt pris. ELITSINGLAR en tjänst som rekommenderas till de personer som letar efter en långsiktig partner.

Hittills finns inga omdömen för ELITSINGLAR . Bli först med att skriva ett omdöme!